Worstenbestellen.nl

Goedkope bezorging

Standaard €7,50

Telefoonnummer

+31 (0)6 12 34 56 78

Kerst

Alles voor

Kerst

Het einde van het jaar nadert snel, en dat betekent dat het tijd is om je waardering te tonen aan je gewaardeerde medewerkers (goed werkgeverschap) en zakelijke relaties. De feestdagen zijn een uitstekende gelegenheid om je dankbaarheid nog eens extra te uiten en wat is een betere manier om dat te doen dan met onze lekkere zakelijke kerstpakketten? Bij worstenbestellen.nl begrijpen we dat de ‘esprit de Noël’ (kerstgedachte) ook in zaken belangrijk is.

Ons assortiment zakelijke kerstpakketten voor 2023 is speciaal en met uitsterste zorg samengesteld om de smaakpapillen te prikkelen en een ‘cadeau exceptionnel’ (uitzonderlijk geschenk) te bieden dat je medewerkers en zakelijke partners niet snel zullen vergeten. We begrijpen dat elke zakelijke relatie uniek is en hebben daarom een verscheidenheid aan opties om aan je specifieke behoeften te voldoen. Maar goed kunnen wij u uitstekend helpen met een maatwerk pakket en originele dingen die bij uw onderneming passen toe te voegen om het nog origineler te maken.

Niet alleen in december

Wilt u buiten de december periode naar uw medewerkers en relaties uw dank uitspreken dan is dit zeker mogelijk. Geef eens een jaarabonnement cadeau, zo ontvangen ze iedere twee maanden een leuk assortiment met de lekkerste en nieuwste smaken worst thuis. Zo laat u gedurende het jaar door telkens weer uw waardering zien zonder dat u hier zelf nog aan hoeft te denken. En hoe leuk is het om 4x per jaar verrast te worden?

Heerlijke borrelplanken

Voor elke gelegenheid een gepaste oplossing!