Worstenbestellen.nl

Goedkope bezorging

Standaard €7,50

Telefoonnummer

+31 (0)6 12 34 56 78

De lekkerste bakmixen van Molen Mulder Pot

Date

Welkom bij De Slikkepot, dé plek voor liefhebbers van ambachtelijke bakmixen! In samenwerking met Molen Mulder Pot bieden wij een breed scala aan producten aan, variërend van cake- en koekmixen tot brood- en pannenkoekenmixen. Met onze bakmixen haal je de authentieke smaak van vroeger in huis. En de heerlijke warme en gezellige geur…. hmmmm! En het beste van alles is dat je al onze heerlijke producten online kunt bestellen via www.worstenbestellen.nl. Lees snel verder en ontdek ons complete assortiment!

Cakemixen:

Onze cakemixen zijn een ideale keuze voor een smaakvol en luchtig gebak. Of je nu gaat voor de klassieke vanillecake, een verrukkelijke mint-chocoladecake of een fruitige citroencake, wij hebben voor iedereen wat wils. Met de ambachtelijke ingrediënten van Molen Mulder Pot maak je in een handomdraai een heerlijke cake waar het hele gezin van kan genieten.

Koekmixen:

Niets ruikt zo lekker als versgebakken koekjes. Met onze verschillende koekmixen kun je eindeloos variëren. Van traditionele boterkoekjes tot overheerlijke chocoladekoekjes en van knapperige haverkoekjes tot verrassende notenkoekjes, er is voor ieder wat wils. Met de hoogwaardige ingrediënten van Molen Mulder Pot tover je de lekkerste koekjes op tafel.

Broodmixen:

Er gaat niets boven de geur van versgebakken brood. Met onze ambachtelijke broodmixen kun je thuis genieten van de smaak van vers brood, precies zoals je oma dat vroeger maakte. Kies uit verschillende varianten, zoals volkoren, zoet-, hartige– meergranen, wit of gezond zadenbrood. Bak je eigen brood en creëer een gezellige en warme sfeer in je keuken.

Pannenkoekenmixen:

Pannenkoeken zijn een favoriet gerecht voor jong en oud. Met onze pannenkoekenmixen kun je eindeloos variëren en de lekkerste pannenkoeken bereiden. Of je nu houdt van naturel pannenkoeken, spekpannenkoeken, appelpannenkoeken of een andere variant, met onze ambachtelijke mixen creëer je snel en gemakkelijk een feestmaal voor het hele gezin.

Bij De Slikkepot bieden we een uitgebreid assortiment aan ambachtelijke bakmixen van Molen Mulder Pot. Of je nu zin hebt in een smaakvolle cake, knapperige koekjes, versgebakken brood of heerlijke pannenkoeken, wij hebben voor ieder wat wils.

Bestel ons complete assortiment gemakkelijk online via www.worstenbestellen.nl en geniet binnenkort van de heerlijke geuren en smaken uit de molen.

De Molen van Mulder Pot, gelegen in het pittoreske dorpje Kropswolde, is een indrukwekkend stukje cultureel erfgoed dat de rijke molengeschiedenis van Nederland belichaamt.

Met zijn karakteristieke uiterlijk en historische waarde is deze molen een ware blikvanger in de omgeving.De Molen van Mulder Pot, ook wel bekend als ‘De Ruiten’, is een achtkante koren- en pelmolen die in 1894 werd gebouwd. Het is een zogenaamde stellingmolen, wat betekent dat deze op een verhoogd platform (de stelling) staat. Dit zorgt ervoor dat de wieken van de molen vrij kunnen draaien en voldoende wind vangen om graan te malen en andere taken uit te voeren.

Het was oorspronkelijk een houten molen, maar in 1924 werd deze vervangen door een stenen versie. Dit geeft de molen niet alleen een stabielere constructie, maar draagt ook bij aan zijn duurzaamheid en historische karakter.De molen heeft in de loop der jaren verschillende functies gehad.

Naast het malen van graan, werd de molen ook gebruikt om olie te persen uit lijnzaad, waarmee onder andere verf werd geproduceerd. Later werd de molen overgenomen door de familie Mulder Pot, die het als een graanmolen exploiteerde totdat het in 1966 werd stilgezet.

Na jaren van verval en verwaarlozing werd in 2012 een restauratieproject gestart om de molen in zijn oude glorie te herstellen. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en lokale fondsen kon de molen worden gerestaureerd en werd het maalvaardig gemaakt. Sindsdien is de molen weer regelmatig in bedrijf en kunnen bezoekers genieten van het prachtige uitzicht en het traditionele maalproces.

Aarzel niet langer, haal je bakskills tevoorschijn en maak indruk op je familie en vrienden met de ambachtelijke producten van De Slikkepot en Molen Mulder Pot!

Andere blogs

Heerlijke borrelplanken

Voor elke gelegenheid een gepaste oplossing!