Worstenbestellen.nl

Goedkope bezorging

Standaard €7,50

Telefoonnummer

+31 (0)6 12 34 56 78

Recept Fuet

Date

Fuet Furioso: Het Lachwekkende Fuet Worstendansje”

Ingrediënten:

 • 4 fuet worsten van worstenbestellen.nl
 • 1 clownneus (optioneel)
 • 1 komische rode pruik (optioneel)
 • 1 lachspiegel (optioneel)

Bereidingswijze:

 1. Haal de fuet worsten uit de verpakking en leg ze op een snijplank.
 2. Geef elke fuet worst een kleine associatieve naam. Denk aan “Grappige Gijs”, “Kolderieke Kees”, “Lollige Laura” en “Doldwaze Dirk”.
 3. Maak de fuet worsten klaar voor hun spectaculaire dans. Geef elke worst een clownneus (als je dit hebt) en zet de komische pruik op hun uiteinde.
 4. Zet de lachspiegel op een strategische plek in de keuken, zodat de worsten zichzelf kunnen bewonderen terwijl ze dansen.
 5. Speel vrolijke muziek af en begin met het rondom dansen van de fuet worsten. Laat ze huppelen, draaien en springen in een wervelende choreografie. Vergeet niet zelf ook mee te dansen!
 6. Als je merkt dat de worsten vermoeid raken, geef ze dan eens een rustmomentje en laat ze hun adem even hervinden op een bordje.
 7. Zorg ervoor dat je genoeg gasten hebt uitgenodigd voor het spektakel, zodat je samen kunt lachen en genieten van de dolkomische dans van de fuet worsten.
 8. Serveer de fuet worsten met een grote dosis humor en geniet van het samenzijn en gelach!

Tip: Voor een extra grappig effect, kun je de fuet worsten ook een eigen persoonlijkheid geven door er kleine gezichtjes op te tekenen met eetbare inkt. Dit zal het dansende feestje alleen maar nog lachwekkender maken!

Veel plezier en een smakelijk lachfestijn gewenst met deze humoristische fuet worsten van www.worstenbestellen.nl!

Andere blogs

Heerlijke borrelplanken

Voor elke gelegenheid een gepaste oplossing!